Στο σκαμνί ραδιοφωνικός παραγωγός!

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥ

Στο σκαμνί κάθεται γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός που κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακόλουθηση.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, όλα άρχισαν τον Νοέμβριο του 2003, την εποχή που ο 32χρονος σήμερα κατηγορούμενος από την Κω, κατά τη διάρκεια των εκπομπών του έδινε «στον αέρα» τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, στον οποίο είχαν τη δυνατότητα να καλούν οι ακροατές και να κάνουν αφιερώσεις. Μία από αυτούς ήταν και μια 14χρονη η οποία επικοινώνησε με τον 24χρονο, τότε, άντρα για να αφιερώσει ένα τραγούδι στην κολλητή της. Ύστερα από αυτό άρχισε να της στέλνει γραπτά μηνύματα και να τη ρωτάει για τη ζωή της. Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος της ζήτησε να βρεθούν και συναντήθηκαν πρώτη φορά σε ένα πάρτι.
    Στις 5 Ιανουαρίου του 2004 η κοπέλα δέχθηκε ένα SMS από τον νεαρό, ο οποίος την ενημέρωσε ότι βρισκόταν στην ίδια περιοχή και πως θα ήταν ευκαιρία να τον συναντήσει. Η κοπέλα πήγε μαζί με την παρέα της στο σημείο όπου την περίμενε ο παραγωγός μέσα στο αυτοκίνητό του. Η ανήλικη μπήκε στο όχημα του κατηγορουμένου, ο οποίος την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου φέρεται ότι τη βίασε. Ύστερα από το περιστατικό αυτό, ο άντρας συνέχιζε να επικοινωνεί μαζί της και να της ζητάει ραντεβού.
    Προκειμένου να την εκβιάσει, λοιπόν, τηλεφώνησε στο σπίτι της και είπε στους γονείς της ότι η κόρη τους δεν πηγαίνει στο φροντιστήριο και ότι βγαίνει με αγόρια. Το κορίτσι, στη σκέψη ότι θα αποκαλυφθεί το συμβάν, αναγκάσθηκε να συναντά τον κατηγορούμενο, ο οποίος μέχρι τον Δεκέμβριο του 2004 την είχε εξαναγκάσει σε συνουσία τουλάχιστον είκοσι φορές. Ο πατέρας της, ο οποίος κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε, παρακολούθησε την κόρη του και διαπίστωσε ότι ο κατηγορούμενος την παρέλαβε όταν τελείωσε το σχολείο της και την οδήγησε σε άγνωστο σημείο. Δύο ώρες μετά τη βρήκε σε ένα σοκάκι και όταν τη ρώτησε τι συμβαίνει εκείνη του απάντησε: «Μπαμπά, συγχώρεσέ με, ξέρεις τι έχω τραβήξει αυτό το διάστημα;» Η κοπέλα τα αποκάλυψε όλα και κινήθηκε δικαστικά εναντίον του άνδρα.
    Ο κατηγορούμενος αρνείται όσα του καταλογίζονται, ισχυριζόμενος ότι η 14χρονη θέλησε να τον εκδικηθεί επειδή εκείνος την απέρριπτε ερωτικά.
ΠΗΓΗ: kaythpena2011.blogspot.com