ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ: Οι νέες κινήσεις της Revoil στο υγραέριο

Το πολλά υποσχόμενο υγραέριο έχει γίνει το επόμενο πεδίο σύγκρουσης των ισχυρών παικτών των καυσίμων.
Εκτός από τους ηγέτες του κλάδου, την Motor Oil του Βαρδή Βαρδινογιάννη και τα ΕΛ.ΠΕ του Σπύρου Λάτση, στο «παιχνίδι» μπαίνει για τα καλά και η Revoil του Ευάγγελου Ρούσσου.
    Ήδη, τρία πρατήρια του δικτύου της διανέμουν υγραέριο, που παρέχεται από τρίτο συνεργάτη, ενώ γίνονται κινήσεις για την εξασφάλιση αδειών εννέα νέων πρατηρίων σε όλη την Ελλάδα.
    Στόχος του «καπετάνιου» είναι, μέσω και της καινούριας της αυτής δραστηριότητας να ενισχύσει την θέση της στην ελληνική αγορά, να «κοιτάξει στα μάτια» τους ισχυρούς αντιπάλους της και να αυξήσει τα μερίδια αγοράς περαιτέρω.
    Ώθηση δίνουν στον επιχειρηματία και τα στοιχεία του υπουργείου, που θέλουν την Revoil το Νοέμβριο, να έχει μερίδιο αγοράς 7,43%, ενώ στο 11μηνο να φτάνει το 6,78% ακολουθώντας ανοδική πορεία.
    Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως στη διάρκεια της περσινής χρονιάς προστέθηκαν στο δίκτυο 80 νέα πρατήρια, ενώ λύθηκε η συνεργασία σε 22. Εξ’ αυτών, τα έξι προσχώρησαν σε δίκτυα άλλων εταιρειών, ενώ στα υπόλοιπα η εταιρεία δεν ανανέωσε τη συνεργασία.
    Όπως επισημαίνει ο κ. Ρούσσος, η εταιρεία δίνει μεγαλύτερη έμφαση κι έχει αυστηροποιήσει ήδη, από το πρώτο εξάμηνο του 2009, την πολιτική της γύρω από θέματα απαιτήσεων και επισφαλειών και τώρα κρίνει επωφελές το περαιτέρω άνοιγμα στο υγραέριο.